Detinerea unei masini vs un serviciu de inchirieri auto Timisoara

Introducere

Daca locuiti in Timisoara sau planuiti o calatorie in acest oras, va trebui sa calatoriti foarte mult pe sosea pentru a va bucura de atractiile Banatului. Timisoara detine tot felul de facilitati moderne si optiuni excelente de divertisment – cluburi, terase, pubb-uri, etc. Va trebui sa calatoriti destul de mult pe sosea pentru a va bucura de majoritatea dintre acestea. Sistemul public de transport este impresionant si ofera servicii prompte pentru toti. Totusi, calatorind intr-o masina privata este chiar mai convenient si va va oferi calatorii mai confortabile. Exista doua optiuni pentru a transforma condusul in Timisoara in realitate. Fie cumparati o masina, fie apelati la un serviciu de inchirieri auto Timisoara. Iata o comparatie a celor doua scenarii:

Inchirieri auto Timisoara

Avans

Pentru a cumpara o masina, trebuie sa cheltuiti multi bani. Daca nu aveti suficienti bani pentru a plati in intregime, foarte multe companii de finantare va pot ajuta. Totusi, va trebui sa platiti o suma imensa ca depozit pentru a cumpara vehiculul. Balanta ce va trebui platita [ca si rate] va include si o dobanda mare. Oricum, cand alegeti varianta de rent a car, nu va trebui sa platiti sume uriase. Taxele de inchiriere masini vor fi mult mai lejere comparativ cu celalalte taxe ce ar trebui sa le platiti pentru a cumpara un vehicul.

Taxe de intretinere

Cand cumparati o masina, va trebui sa aveti grija de ea. Majoritatea masinilor din ziua de astazi vin cu garantie si nu trebuie sa platiti multi bani pe mentenanta pentru o anumita perioada. Totusi, asta nu face servisarea absolut gratis. Va trebui sa platiti o valoare nominala chiar daca detineti garantie, pentru a va mentine masina in forma excelenta. Cand optati pentru colaborarea cu o agentie de inchirieri auto Timisoara, nu va trebui sa va preocupati de taxele de intretinere si service. Majoritatea companiilor din Timis au grija de masinile lor fara a va taxa in plus. Cu alte cuvinte, taxa de inchiriere pe care o platiti include si taxele de intretinere, ce va ajuta sa conduceti in siguranta si fara sa platiti nimic in plus. Va trebui sa reparati vehiculul doar daca il avariati din vina dvs. Aceasta este, prin urmare, o optiune mult mai buna decat cumpararea unei masini.

Rent car

Schimbarea masinilor

Cand cumparati o masina pe care ati cheltuit multi bani, nu veti putea sa o schimbati intr-o perioada scurta de timp, atunci cand gasiti alt vehicul pe care il gasiti atragator. In majoritatea cazurilor, suferiti pierderi financiare consistente daca vindeti o masina la scurt timp dupa ce ati cumparat-o. Totusi, cand aveti un contract cu o firma de inchirieri auto Timisoara, puteti pur si simplu sa o returnati pe cea inchiriata si sa luati alta masina, fara sa aveti probleme financiare. Bineinteles, va trebui sa platiti mai mult daca alegeti o masina mai mare, cu mai multe facilitati,d ar este mult mai bine decat sa vindeti o masina si sa cumparati alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *