Faceti cunostinta cu Mercedes Vito Traveliner

Ori de cate iti petreci timpul transportand pasageri sau materiale si echipamente, te poti baza pe Vito Traveliner. Aceasta masina te poate ajuta sa duci planul la indeplinire eficient si in mod profesionist. Compartimentul destinat pasagerilor este mobil si scaunele pot fi oricand indepartate daca ai nevoie de masina doar pentru transportul de material.Pentru ca masina este facuta initial si pentru transport persoane si pentru transport materiale aceasta poate fi folosita mai eficient intr-o singura directie. De exemplu poti folosi masina doar pentru transport persoane adaugand scaune suplimentare in locul de transport materiale.

Mercedes Vito Traveliner

Pe langa aceste beneficii pe care le are cumparatorul sau soferul sunt performantele si designul inteligent al masinii. Pe langa cele doua usi din fata si usa portbagajului destul de manevrabila masina beneficiaza de inca doua usi pe sine foarte manevrabile pe care pot intra persoane foarte usor. Interioarul are o inaltime de 1.34 si are acoperis cu mai multe trape electrice. Un lucru foarte benefic pentru proprietarii de Mercedes vito sunt cu siguranta cele doua usi laterale foarte folositoare pentru incarcarea laterala a materialelor si pentru o usoara intrare a pasagerilor. Pentru ca este o masina destul de noua nu veti prea auzi sintagma “dezmembrez Mercedes” sau vand “piese Mercedes Vito”.

Mercedes Vito Traveliner 2

Sinele de adaptare si de indepartare a scaunelor fac munca mai usoara pentru cei care sunt nevoiti sa le tot schimbe pentru anumite situatii. Acestea ajuta la adaptarea scaunelor in diferitii pozitii facand cateodata mai multe locuri pentru persoane alte ori mai mult spatiu pentru materiale. Aceasta masina este perfecta pentru oa excursie de familie. Acest spatiu destul de mare beneficiaza si de un sistem de incalzire foarte important pentru masina si persoane in sezonul de iarna. Vara acest sistem nu poate fi folosit insa soferii pot apela la trapa din acoperisul masinii. Te poti simti ca acasa la tine sau chiar ca in casa in unele moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *