Sfaturi simple pentru poze de fotograf amator cat mai reusite

Acum ceva vreme am observat mai mult pe facebook că multe fete dar şi băieţi încearcă să facă poze cât mai artistice, reuşite, care să arate o stare de spirit sau să semnifice ceva.

De când au apărut camerele de fotografiat profesionale tot mai mulţi tineri şi nu numai încearca să se lanseze pe acest profil “fotografia” dar dacă nu ai răbdare nu o să ajungi prea departe.

Dacă vrei să faci o sedinţă foto cu un prieten, amic trebuie să fi la curent cu câteva lucruri:

  • Fundalul trebuie să fie natural sau ciudat (în functie de cum doriţi) care să cuprinda clădiri abandonate, distruse care să nu încurce pe nimeni un exemplu ar fi în poza adăugată de mine care sincer imi place foarte mult, nu stiu exact de ce dar pur şi simplu ma atrage.
  • Pentru o sedinţă foto reuşită este foarte importantă şi ţinuta,  daca doriţi un picior foto sport trebuie să alegi câteva elemente care intră în aceste categorii, dar pentru un picior foto elegant (cum e în poza de sus) nu trebuie să lipsească o rochie elegantă, un corset, o fusta orice ţinută care este decentă dar cel mai important nu trebuie să lipsească tocurile,  dacă sunt asortate fac o treaba (fotografie) excelentă (zic eu).
  • Legat de poziţia corpului, am citit/învăţat că nu trebuie să stai cu mâinile în şold deoarece este cea mai greşită poziţie pentru pozat.
  • Pentru a ascunde mici defecte ale corpului, poţi sta aşezata într-o parte cu piciorul din faţă puţin îndoit iar cel din spate drept.
  • Este indicat să nu-ţi faci poze de sus, deoarece se poate să ţi se deformeze formele corpului cât şi înălţimea !
  • Pentru a realiza poze cât mai profesionale, înălţimea maximă la care trebuie ţinută camera este de un metru.
  • Machiajul nu trebuie să fie strident doarece poate să pară că persoana respectivă este mai bătrână decât vrea să arate. Este bun un machiaj natural care să te întinerească să pari o persoană cât mai naturala.

Mai multe pe aceasta tema gasiti si in acest articol: www.topamazingplaces.com/importanta-iluminatului-la-fotografierea-unei-nunti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *