Cum ar trebui sa fie logo-ul unui business care infiinteaza firme

Startul unui business

In continuare am evidentiat cateva elemente esentiale pe care ar trebui sa le transmita emblema unui business care infiinteaza firme pentru a-l reprezenta cu precizie:

Sigla trebuie sa spuna unui client ceea ce faceti

Prin reprezentarea produselor sau a serviciilor furnizate de firma dumneavoastra in logo, dintr-o singura privire sunteti capabili sa ii spuneti unui client ca a ajuns la locul potrivit pentru a gasi ceea ce cauta. Imaginati-va ca verificati o lunga lista de rezultate de cautare online sau cautati prin anunturile publicate pe spatele unei reviste pentru un serviciu de care aveti nevoie. Trecerea peste un logo care reprezinta in mod clar serviciul pe care il cautati v-ar atrage ochii si v-ar oferi o dorinta instantanee de a afla mai multe.

Sigla dumneavoastra ar trebui sa reprezinte numele companiei si activitatea de baza

Poate suna evident, dar este important ca numele afacerii dumneavoastra de infiintare de companii sa fie afisat in mod clar in sigla dumneavoastra. Nu va pierdeti identitatea intr-un nor de nuante si culori. Daca nu este usor de citit, atunci clientii dumneavoastra nu isi vor aminti numele si, prin urmare, nu vor putea raspandi vorba despre serviciile dumneavoastra.Clientii trebuie sa inteleaga cine sunteti si ce faceti. Numele afacerii trebuie sa fie proportional elementul cel mai proeminent al logo-ului dumneavoastra.

Este, de asemenea, de remarcat faptul ca numele firmei din logo-ul dumneavoastra trebuie scris exact asa cum doriti ca potentialii clienti sa va faca referire. Multe companii comercializeaza sub un nume usor diferit de cel pe care sunt oficial inregistrate. Acest lucru este complet legal, cu conditia sa nu fie o deviere prea mare de la numele dumneavoastra original, si sa nu existe alt business inregistrat cu numele pe care intentionati sa il utilizati.

Sigla ar trebui sa reprezinte publicul tinta

Stilul logo-ului ar trebui sa reflecte preferinta estetica a publicului tinta. Daca stilul dumneavoastra de logo este foarte neobisnuit, atunci este posibil ca clientii sa se simta distrasi de la afacerea dumneavoastra – chiar daca serviciul de infiintare de firme pe care il oferiti raspunde perfect nevoilor lor.

Poate incercati un sondaj al clientilor pentru a afla ce culori si stiluri vizeaza demografia dumneavoastra tinta, urmand sa incorporate aceste elemente in logo-ul firmei. In acest fel, emblema dumneavoastra va atrage atentia oamenilor potriviti, oferindu-va potentialul pentru mai multe vanzari.

Sigla dumneavoastra ar trebui sa promita un nivel inalt de calitate clientului

Spre final emblema dumneavoastra ar trebui sa-i spuna unui client daca produsul pe care il oferiti este de baza si rentabil, daca are o valoare excelenta pe masura pretului platit sau daca este un serviciu premium. Prin transmiterea nivelului de calitate pe care clientul trebuie sa il astepte atunci cand decide sa apeleze la serviciul dumneavoastra, veti reusi sa gestionati asteptarile clientilor si sa obtineti persoanele potrivite interesate de produsul dumneavoastra.

Asta nu inseamna, ca daca produsul dumneavoastra nu are o calitate superioara sau nu este un produs de lux, logo-ul ar trebui sa fie mai putin atragator! Mai curand, daca descrieti cu exactitate clasa de servicii pe care o oferiti – infiintarea de firme – veti construi incredere in afacerea dumneavoastra, ca rezultat al prezentarii onest a ceea ce faceti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *