Sa inchiriezi o masina de calitate in Timisoara este mai usor ca oricand

Sa incepem cu principalul lucru: inchirierea unei masini este mai usoara si mai ieftina decat pare. Uneori, sistemul rent a car iti permite sa economisesti mult mai mult si, desigur, te ajuta sa ai mult mai mult timp pentru a vedea mai multe din frumusetile locale.

Al doilea punct important este acela ca, daca vei inchiria masina pentru mai multe zile, vei plati mai putin pentru chirie/zi. Pentru comunicarea cu un operator al unei companii, poti suna la telefonul afisat pe website in intervalul orar precizat. Pentru rezervarile online programul este non-stop, ceea ce reprezinta un avantaj. In cazul in care vei dori sa afli noutati despre promotii o poti face intrand pe site.

Este important sa se inteleaga in acelasi timp, ca pentru a inchiria o masina, chiriasul se obliga sa plateasca o garantie de 150-500 euro – in functie de categoria de autoturism solicitata pentru inchiriere. Pentru fiecare clasa de vehicule este prevazut un depozit care va fi „inghetat“, si care va ramane in contul tau pe toata perioada inchirierii, iar pentru iesirea din tara, chiriasul are obligatia de a cere acordul scris al proprietarului. Nu exista niciun risc de a pierde banii. Pentru a vedea ca aceasta companie nu este o „fantoma”, poti intra pe pagina de Facebook pentru a studia recenziile lasate de altii. Recomandarea celor de la Maya Rent-a-car Timisoara este ca, daca preferi sa inchiriezi  o masina in biroul companiei, intreba ce masini sunt disponibile in clasa rezervata. Uneori exista combinatii interesante, cu lampi de ceata, volan incalzit sau, de exemplu, cu motorina sau benzina.

Asigurarea

Pentru a stii ce sa faci cu asigurarea, incearca sa gandesti inainte si sa evaluezi cu tarie capacitatile tale de conducere. Spre exemplu, daca vrei sa conduci pe drumurile din padure, cel mai probabil, nu se va intampla nimic grav.  Poate doar, mici zgarieturi sau o problema la un pneu. Ai posibilitatea sa cumperi o asigurare speciala pentru aceste daune (sticla si acoperire anvelope). Si daca nu stii cum vei reusi sa parchezi fara sa produci o dauna masinii sau te temi ca vei fi accidentat de altcineva, trebuie sa iei in calcul si aceste posibilitati, pentru a putea acoperi integral prejudiciul. In acest caz, chiar daca ai pierdut una din cele patru roti, sa spunem,  nu trebuie sa platesti pentru daune.

Unde este mai ieftin sa rezervi o masina, la aeroport sau in oras?

Aceasta este o alta intrebare care ar trebui sa fie adresata angajatilor companiei rent a car. In sine, costul chiriei este acelasi pretutindeni  fie in oras sau in unele cazuri, pentru servicii de rent-a-car la aeroportul Traian Vuia, la hotel, la Gara de Nord sau in alta parte.  Predarea sau primirea masinii la terminarea sau la incheierea contractului, se face in mod gratuit, indiferent de locatia solicitata, atata timp cat aceasta se afla pe raza municipiului Timisoara, precum si in urmatoarele locatii:  Aeroportul International Traian Vuia, Ghiroda, Mosnita, Dumbravita, Chisoda, Giroc, Sag, Utvin, Sanandrei, Sacalaz, precum si alte orase sau comune din judetul Timis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *