Mai multi clienti pentru o scoala de soferi?

Marketingul de eveniment

Dintre toate recomandarile privind sfaturi de marketing pentru scoli de soferi, acesta va va expune cel mai mult, in persoana, in fata comunitatii si a potentialilor clienti. Mai pe scurt, veti sta la o masa cu brosuri, pliante, informatii si altele pe timpul evenimentelor din comunitatea dumneavoastra, cum ar fi festivaluri de arta, etc. Mai exact, asta inseamna ca va veti gasi in fata clientilor dumneavoastra de baza – parinti ai elevilor de liceu si adolescentii in sine.

Evenimentele liceelor atrag clientii dumneavoastra tinta

Deveniti un partener de afaceri cu o institutie de invatamant si apoi cereti sa fiti prezent la unul sau doua meciuri de fotbal ale echipei liceului. Instalati-va in afara stadionului sau intr-un caz fericit chiar langa casa de bilete! De asemenea, participati la evenimentele din cantina liceelor si pe timpul balurilor scolare.

Beneficii ale evenimentelor organizate in licee

Deci care este beneficiul participarii la evenimentele scolare? Din start, va prezentati serviciile scolii dumneavoastra de soferi catre clientii dumneavoastra ideali. Totusi puteti face un pas mai in fata. La fiecare eveniment puteti oferi o gratuitate: o sedinta gratis, sau poate un pachet de sedinte.

Achizitionati o cutie pentru inregistrari din plastic si luati-o cu dumneavoastra la fiecare eveniment. Deoarece sunteti atat de aproape de clienti, acestia vor dori sa completeze un formular de inregistrare cu speranta ca vor castiga. Apoi fiecare astfel de formular devine un valoros mijloc de a atrage clienti. Adaugati toate toate datele de contact in programul de Newsletter, si puteti transmite oferte potentialilor clienti.

Chiar daca un client potential nu va fi dispus sa va cumpere astazi serviciile, de fiecare data cand interactionati cu respectivul consumator va creste probabilitatea ca acesta sa apeleze la dumneavoastra atunci cand va avea nevoie. Marketingul de eveniment asigura recunoasterea marcii de catre clientii potentiali, si totodata va ofera posibilitatea de a le vorbi prin emailuri (frecvent). Aceasta va va ajuta cu siguranta in dezvoltarea scolii de soferi.

Sfat: Cautati pe Google liceele din zona dumneavoastra. Apoi verificati partenerii de afaceri pe care acestia ii au in pagina lor. Alaturati-va acolo unde va puteti permite. In final, intrebati daca puteti participa la astfel de evenimente in cadrul scolii.

Evenimente- Ganditi in afara cutiei

Cautati o autoritate cu atributii in conducerea preventiva a tinerilor din comunitatea dumneavoastra. Departamentul de politie local este un bun inceput. Un ofiter de politie interesat de siguranta tinerilor pe sosele ar putea dori sa vorbeasca la unul din evenimentele dumneavoastra.

Ganditi in afara cutiei si veniti cu lucruri atractive si evenimente originale pentru scoala dumneavoastra de soferi – astfel veti putea atrage clienti noi in permanenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *