Hosting Gratuit Versus Hosting Platit pt site-ul tau

Se merita hosting-ul gratuit? Raspunsul este da atunci cand aveti timp de pierdut si nu ganditi paginilor voastre ca pe o afacere. Dar daca ganditi sa aveti un “sit” respectabil e obligatoriu sa aveti domeniu si hosting profesional. Asta ca sa nu amintesc de acele bannere si texte care vin de la provider-ul de hosting gratuit.

Eu am avut cateva experiente mai mult sau mai putin placute cu cateva companii de gazduire, hosting. Pana in prezent am folosit serviciile urmatoarelor host-uri: 1and1Hosting,Hostway,Hostcolor,Dot5Hosting, MPHosting, Servage.net, MaxterHost.com.

Hostway este o companie de categorie si preturile sunt putin piperate pentru Romania. Dar in general asta nu prea conteaza, hosting-ul nu are frontiere. Hostway gazduieste pe scara larga pentru afaceri mari dar nu numai. Au avut succes mare dar ca marile companii uita de clienti. Asta a fost una din marile mele nemultumiri: serviciul lor cu clientii care scartaie rau de tot. Am avut cateva probleme si cu site uptime insa in ultima vreme se pare ca si-au mai revenit, probabil din pricina criticilor si rating-ului. Una in alta merita sa investesti daca ai un site de business.

Alta e povestea cu 1and1.com Si ei sunt o companie mare care are hosting in UK si USA. Dar spre deosebire de Hostway serviciul lor cu clientii e de nota 10! Si ofera mai mult pentru un pret mai mic. Am cateva site-uri gazduite cu ei. Va recomand cu multa caldura serviciile lor.

Una din companiile mele favorite este MPHOSTING! Iti ofera o GRAMADA de unelte si posibilitati la un pret foarte mic. Este o companie tanara dar foarte promitatoare. Eu am 4 site-uri de web gazduite cu ei si nu am nimic de reprosat. Satisfactie de 100%. MySQL, PHP, Cpanel cu o multime de script-uri si 99.9% Uptime Guarantee. Au multe programe pe care le poti instala doar cu un click chiar daca nu esti super in ale construirii de web. Si pe deasupra pot gazdui site de adult.

HOSTCOLOR si DOT5HOSTING sunt alte companii pe care le folosesc si pe care le recomand. Au pachete de gazduire destul de “afordabile” si am avut experiente bune.

MaxterHost a fost si este o surpriza placuta pentru mine. Este un provider destul de mic din Germania dar are serverele plasate in centre de date cu viteza mare in Europa precum si Statele Unite. Oferta lor cea mai atractiva este cea de server Semi-Dedicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *