De ce ferestrele si usile din PVC mai bune decat cele din lemn

Nu multi oameni realizeaza cat de importante sunt usile si ferestrele unei case, nu doar pentru sporirea valorii estetice a cladirii, ci chiar si in ceea ce priveste durabilitatea si eficienta energetica. In zilele noastre, uPVC-ul – ca material pentru fabricarea usilor si ferestrelor – a castigat multa valoare in ochii constructorilor si proprietarilor de case, depasind usile si ferestrele din lemn in popularitate.

Ce este uPVC-ul?

uPVC, sau clorura de polivinil neplastifiata, este o formula speciala care valorifica flexibilitatea PVC-ului pentru a crea un material excelent pentru tocurile ferestrelor si usilor, si care ofera performante exceptionale. El este unul dintre cele mai populare materiale folosite astazi in fabricarea de usi si ferestre robuste si durabile de o calitate de neegalat. Formularea amestecului uPVC poate include totodata integrarea pigmentilor in profil, ceea ce ajuta la crearea usilor si ferestrelor din uPVC cu o versatilitate ridicata a designului, precum si optiuni de culoare care nu se estompeaza sau nu se decoloreaza.

De ce ar trebui sa alegeti uPVC in locul lemnului pentru usile si ferestrele dvs

Fabricate folosind tehnologii avansate, si utilizand formulari speciale, ferestrele si usile din uPVC vin cu un numar imens de beneficii, mult peste ceea ce ofera usile si ferestrele conventionale din lemn. In continuare website-ul www.geamuritermopane247.ro discuta despre cateva dintre acestea:

1. Aspectul

In timp ce usile si ferestrele din lemn se bucura de un farmec vechi, uPVC ofera multa flexibilitate de design. Indiferent daca alegeti ferestre basculante sau fixe, ori usi glisante sau batante, uPVC-ul nu se estompeaza, nu putrezeste, nu rugineste sau nu se corodeaza. De asemenea, puteti alege dintr-o gama larga de optiuni de culoare si finisaj, pentru a va asigura ca usile si ferestrele pe care le cumparati se potrivesc perfect cu aspectul casei Dvs. Cu numeroase stiluri, modele, maner, culoare, finisaj, gratar si plasa si optiuni de ornamente disponibile pentru usile si ferestrele din uPVC, le puteti personaliza cu usurinta pentru a se potrivi preferintelor dvs.

2. Durabilitate

Indiferent de stilul de usa sau fereastra pe care il alegeti, fie ca este baton sau glisant, usile si ferestrele din uPVC pot arata la fel de bine ca noi in anii urmatori. uPVC este un material non-coroziv care nu rugineste, putrezeste, nu se decoloreaza, nu se dezlipeste si nu se deformeaza. Este in acelasi timp rezistent la UV si la intemperii, si, deoarece pigmentul este integrat direct in profil, nici nu este nevoie sa-l vopsiti in mod regulat.

3. Intretinere

In timp ce usile si ferestrele din lemn necesita intretinere adecvata, angajatii unei firme de geamuri termopan Medgidia amintesc trebuie sa depuneti foarte putin efort atunci cand vine vorba de intretinerea usilor si ferestrelor din uPVC. Deoarece materialul isi pastreaza stralucirea originala si nu necesita vopsire, tot ce trebuie sa faceti in ceea ce priveste intretinerea este sa curatati usile si ferestrele din cand in cand. Puteti folosi o solutie slaba de sapun si o carpa moale pentru a sterge orice praf sau resturi. Daca aveti usi si ferestre glisante din uPVC, nu uitati sa curatati sinele.

4. Proprietati de izolare

uPVC este un material extrem de eficient din punct de vedere energetic, si un slab conducator al energiei termice. Usile si ferestrele din uPVC impiedica intrarea caldurii in casa dvs. in timpul verii, si impiedica scaparea caldurii in timpul iernii, ajutand la mentinerea temperaturii ambientale in interior. Ele ajuta totdata la usurarea muncii pe care o depune aparatul de de aer conditionat, ceea ce ajuta la reducerea facturilor la electricitate.

5. Securitate

Usile si ferestrele din uPVC sunt dotate cu profile robuste si diverse alte caracteristici, cum ar fi mai multe puncte de blocare, sau alegerea unui produs cu geam dublu sau triplu – toate ajutand la imbunatatirea securitatii oferite de ferestre.

Indiferent daca construiti o casa noua, renovati sau planuiti doar sa va inlocuiti vechile usi si ferestre, merita sa luati in calcul instalarea de usi si ferestre din uPVC – pentru numeroasele beneficii pe care le ofera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *