Cat costa in general reparatia unui telefon mobil?

Sincer, depinde. O multime de factori diferiti vor influenta suma pe care va trebui sa o scoateti din buzunar pentru ca telefonul dumneavoastra sa fie gata de utilizat din nou:
Ce tip de telefon aveti. Telefoanele vechi (dar nu foarte vechi) tind sa coste mai putin in ceea ce priveste reparatiile decat modelele noi. Veti observa de asemenea preturi diferite de reparare pentru telefoanele Apple, Android sau cu sistem de operare Windows.

Ce aveti de reparat. O reparatie generala – ce include cam totul, incepand cu inlocuirea ecranului, a bateriei si chiar a butoanelor – va costa undeva in jur de 200-600 Ron, insa pretul poate creste daca telefonul dumneavoastra are si alte probleme.

Dar despre repararea ecranului spart?

O da, aproape inevitabila problema a spargerii ecranului. Pentru o problema atat de comuna precum cea a spargerii ecranului exista numeroase variabile precum locurile in care il veti duce la reparat, preturile pe care le veti plati si durata medie de efectuare a reparatiei.

Unde ar trebui sa il duceti? In principiu, aici aveti doua optiuni: fie in service-ul producatorului, fie la un centru privat de reparatii telefoane. Avantajul trimiterii telefonului dumneavoastra catre service-ul producatorului il reprezinta faptul ca veti putea scuti sume importante de bani daca dispozitivul dumneavoastra se afla inca in perioada de garantie ori daca beneficiati de un plan de asigurare suplimentar. Partea proasta este ca va trebui sa trimiteti telefonul pentru reparatii iar acest lucru va dura evident destul de mult. Alegerea unui service GSM Focsani individual este destul de frecventa iar telefonul dumneavoastra va putea fi reparat in numai cateva ore.

Cat va va costa?

Inlocuirea unui ecran spart va poate costa de la 400 pana la aproape 1500 Ron. Daca de exemplu aveti un iPhone mai vechi, cei de la Apple vi-l vor inlocui pentru doar 500 Ron – ceea ce poate fi considerat destul de ieftin pentru o reparatie facuta de producator. Daca veti alege sa trimiteti telefonul dumneavoastra la un service particular veti plati undeva intre 200 si 400 Ron. Site-ul www.reparatiitelefoane.ro va aminteste sa luati in considerare faptul ca pretul ar putea creste daca veti avea nevoie de o schimbare a bateriei sau a altor componente esentiale.

Cum sa ne protejam telefonul cat mai bine?

Societatea in care traim ne impune sa utilizam cat mai multe gadget-uri. Bineinteles, aceste obiecte ne fac treaba mai usoara, indiferent de domeniul la care ne referim. La serviciu, cu siguranta vom avea nevoie de un laptop sau de un calculator, iar acasa ne folosim de o serie de alte descoperiri cum ar fi masina de spalat, fierul de calcat etc.

Totusi, indiferent de cat de mult ne ajuta toate produsele mentionate mai sus, exista o inventie care le intrece pe toate deoarece ea ne ajuta sa ne tinem familia aproape. Intr-adevar, este vorba despre telefonul mobil. Cu ajutorul acestuia putem comunica cu oricine si la orice ora. Insa, din decursul timpului si telefoanele au suferit cateva schimbari.

Daca la inceput telefonul se folosea numai pentru a pastra legatura, in prezent telefonul este si camera foto sau video si poate fi cu usurinta si un laptop. Telefoanele scoase in prezent pe piata sunt dotate cu aceste tehnologii tocmai pentru a ne ajuta din mai multe puncte de vedere.

Insa, indiferent de capacitatile telefonului cumparat, acesta nu se poate proteja de unul singur de zgarieturi si de cazaturi. Pentru a va pastra telefonul in cea mai buna stare puteti recurge la mai multe solutii. Una dintre ele ar fi folia, insa aceasta nu are rezistenta pe termen lung. Ce trebuie sa faceti este sa va cumparati fie din magazinele specializate, fie de pe internet, o husa specializata care va pastra telefonul in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *