7 Intrebari la care sa raspundeti inainte de a alege o sala de nunta

  1. Imi pot permite aceasta sala de nunta? Nu va chinuiti sa pastrati o locatie de 8000 Euro pe lista dumneavoastra daca ceea ce va puteti permite cu adevarat e numai 2000 Euro. Doar va va rupe sufletul si va va pierde timpul.
  2. Este locatia disponibila la data (sau luna sau perioada din an) pe care o doresc? Unele locatii au calendare online, altora le puteti trimite un email pentru disponibilitate. Si recomand intotdeauna sa verificati de doua ori disponibilitatea lor cand le vizitati site-ul.
  3. Capacitatea locatiei se potriveste cu lista aproximativa a invitatilor mei? Adica, pe bune? Unele locatii exagereaza cu posibilitatile astfel incat sa para mai atractivi pentru toate cuplurile. Un mod de a afla acest lucru in mod discret este sa intrebati cand vizitati sala de nunta: ,,Ce numar de invitati se potriveste cel mai bine in acest spatiu?” Doar pentru ca pot incapea 150 de oameni intr-o camera, nu implica ca vor avea si spatial necesar pentru a se simti confortabil.
  4. Suprafata/spatiul disponibil al acestei locatii se potriveste nevoilor mele? De exemplu, daca faceti ceremonia, cocktail-urile si petrecerea toate in aceeasi locatie, exista trei spatii separate pentru toate aceste evenimente? Daca nu, recomanda un ,,salt”? ,,Saltul” caracteristic inseamna schimbarea spatiului ceremoniei intr-un spatiu de petrecere in timpul orei de cocktail, cand invitatii se afla intr-o alta zona. Salturile sunt minunate pentru a face o locatie buna pentru dumneavoastra. Oricum, asigurati-va ca decoreaza locatia des, si intrebati-i cum o decoreaza: unde sunt tinute mesele si decorul? Va fi nevoie sa inchiriati bare si draperii (un perete fals pentru a ascunde aceste articole de invitati)? Este nevoie de un spatiu care este dependent de vreme (precum un spatiu in exterior)? Acesta este locul in care puteti recunoase potentialele costuri suplimentare si probleme ascunse. De asemenea este important sa discutati despre decursul ceremoniei daca tineti una acolo. Unde este tinut cuplul inainte de procesiune? Sunt mai multe locuri, daca nu vor sa se vada unul pe celalalt inainte? Din ce parte vin oamenii? Este o suprafata speciala pentru ceremonii, sau un ,,altar”?
  5. Luati in considerare pozitionarea. Sunteti OK cu necesitatea de a asigura transport pentru invitati de la hotel la sala de nunta aleasa? O locatie pozitionata central le permite invitatilor sa ajunga acolo pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport in comun? Daca toata lumea conduce, exista o parcare mare (platita sau neplatita)? Din nou, transportul poate fi un element cu o linie mare in bugetul dumneavoastra daca conduceti sau faceti naveta cu oamenii la si de la locatie.
  6. Are locatia vreo restrictie de catering? Unele sali de nunta va obliga sa folositi o anumita firma de catering (care de obicei este chiar scumpa – si in consecinta inseamna ca aceasta locatie va forteaza bugetul prea mult). Altadata visati sa aveti restaurantul dumneavoastra preferat ca si firma de catering la nunta dumneavoastra, dar aceasta locatie nu va permite firme de catering care nu sunt ,,de ale casei”. Sau o vor face – la un pret suplimentar. Locatie nunta
  7. Si in final, se potriveste aceasta locatie cu starea dumneavoastra generala? Acest lucru este greu de punctat, deoarece de obicei este un sentiment personal si depinde absolut de tipul de nunta pe care sperati sa o aveti. Va recomand sa ramaneti deschisi la posibilitati pana cand faceti o vizita la sala de nunta. Au existat multi clienti care credeau ca isi doresc un lucru, pana cand au vizitat o locatie si au schimbat planurile radical. Tot aici trebuie sa va ganditi la decor. Locatia are o frumusete naturala si impresionanta, astfel incat sa nu necesite lumini suplimentare? Sau este o sala goala care va necesita lumini in plus pentru a o incalzi si decor suplimentar? Aruncati o privire mai atenta la acele poze de marketing pe care locatia vi le arata online – deseori au o EDITARE de lumina si decor pentru a infrumuseta spatiul. Asigurati-va fie ca faceti loc in bugetul dumneavoastra pentru acestea, fie acceptati sala de nunta asa cum este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *