Sfaturi pentru afaceristi care fac primii pasi in business

Identificati si rezervati o locatie

Fie ca este vorba de un birou amenajat la domiciliu, sau de o cladire intreaga intr-un parc industrial, trebuie sa stiti unde va fi amplasata afacerea Dvs inainte de a o lansa. Inainte de prima zi de operatiuni, veti dori sa aveti urmatoarele:

  • Serviciu telefonic si Internet;
  • Listari in directoare de afaceri;
  • Utilitati;
  • Contract de inchiriere sau de cumparare pentru spatiul dvs. de lucru.

Daca nu ati identificat sau rezervat o locatie pentru afacerea dvs. inainte de a va intalni cu investitorii, nu va ingrijorati. Investitorii, bancherii si consilierii juridici, in general, nu vad lipsa unei locatii de la inceput ca un semnal rosu.

Obtineti consiliere juridica

Indiferent daca doriti sa aveti un consilier intern sau sa angajati un avocat dupa cum este necesar, afacerea dvs. trebuie sa aiba acces la consiliere juridica, sunt de parere cei de la Infiintari-firme.net. Este posibil sa aveti nevoie de reprezentare juridica specializata in drept corporativ, fiscal, proprietate intelectuala, drept al muncii sau drept international. Oriunde cerintele de reglementare cer conformitate, apelarea la un avocat pentru a revizui si a aproba aceasta parte a afacerii dvs. va va economisi timp si bani, si va va proteja de potentiale probleme legale.

Stabiliti o prezenta pe Internet

Pe langa rezervarea locatiei fizice a afacerii dvs., va trebui sa stabiliti si o prezenta virtuala pe Internet. In primul rand, veti dori sa inregistrati un nume de domeniu care se potriveste cu numele afacerii dvs., astfel incat sa fiti gata sa va construiti site-ul atunci cand va veni momentul. Apoi, odata ce sunteti gata sa va dezvoltati site-ul web, cautati optiunile disponibile pentru a va asigura ca selectati un bun dezvoltator de site-uri web care va va satisface nevoile, si care va putea sustine functionalitatea dorita in viitor – cum ar fi posibilitatea de a plasa comenzi online.

Cereti ajutorul unui expert SEO inainte de a incepe, astfel incat acesta sa se asigure ca designul si continutul site-ului dvs. sunt complet optimizate. Evident, poate doriti sa luati in considerare si costul inceperii unei afaceri online atunci cand va decideti ce tip de firma veti porni.

Pe langa un site web, e recomandat si sa creati conturi pentru a construi o prezenta in retelele sociale pentru afacerea dvs, recomanda un serviciu de infiintare SRL si PFA Deva. Un nume de utilizator consecvent pe toate canalele de socializare preferate va spori credibilitatea afacerii dvs.

Folositi resursele de afaceri locale si nationale

Exista o multime de resurse locale, judetene si nationale care va pot asigura ca numele companiei dvs. este disponibil, pentru a verifica ca structura juridica pe care ati ales-o este corecta si in conformitate cu reglementarile in vigoare, si va pot oferi sfaturi cu privire la diferitele optiuni de imprumut pentru afaceri si alte fonduri disponibile pentru antreprenori.

Creati un plan de marketing

Scrierea unui plan de marketing care sa completeze planul general de afaceri va ajuta sa va asigurati succesul noii afaceri. Un site web complet optimizat ar trebui sa fie in centrul planului dvs. de marketing, chiar daca planuiti o afacere concreta. Consultati mai multe sfaturi si informatii pentru a crea o strategie de marketing cat mai relevanta pentru afacerea dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *