Residence Imobiliare – Pentru success in tranzactii imobiliare

Residence Imobiliare Cluj-Napoca ofera spre vanzare sau inchiriere o gama variata de apartamente, case/vile, spatii si terenuri. Prin activitatea sa in domeniul imobiliar clujean, tanara echipa isi propune sa faciliteze aceste procese. Intr-o piata dinamica, aceasta se foloseste de site-ul propriu pentru a simplifica etapele de cautare sau adaugare oferta – astfel, vizitatorii portalului Residence Imobiliare pot incarca in doar cativa pasi orice anunt. De asemenea, utilizatorii pot sa filtreze acele rezultate care li se potrivesc nevoilor sau preferintelor.

Luand spre exemplu pagina de apartamente de inchiriat in Cluj-Napoca, pe residence-imobiliare.ro, putem observa listele de anunturi, organizate pe pagini. Fiecare anunt este insotit de o scurta descriere (numar de camere, suprafata, amplasare, pret si etaj) si de o imagine reprezentativa. In partea de jos a paginii utilizatorul poate sa navigheze si catre celelalte zeci de anunturi.

In partea stanga a paginii, sus, se poate face trecerea rapida intre sectiunile de vanzari/inchirieri dar si intre categoriile principale ale acestor anunturi imobiliare – apartamente, case sau vile, spatii si terenuri. Sub aceste prime liste utilizatorul poate sa delimiteze chiar si mai mult rezultatele cautarii sale, alegand un interval de pret; exista si posibilitatea selectarii zonei preferate: Andrei Muresanu/ Borhanci/ Buna Ziua/ Centru/ Semi-central/ Dambu-Rotund/ Europa/ Faget/ Feleacu/ Floresti/ Gara/ Gheorgheni/ Grigorescu/ Gruia/ Iris/ Manastur/ Marasti/ Plopilor/ Someseni/ Zorilor/ Intre Lacuri.

Un alt filtru este cel ce permite setarea numarului de camere; sub acesta este disponibila compartimentarea: spatiu decomandat, semidecomandat, circular, open space. Urmeaza suprafata utila, exprimata in metri patrati si vechimea imobilului.

In pagina de detaliu a unui anunt, utilizatorii vor gasi pretul acelui apartament, id-ul, zona (chiar si cu harta), numarul de camere (bucatarii, bai, etc), numarul de balcoane, etajul, detalii legate de mobilare, finisare si nivelul de confort dar si alte atuuri ale alegerii respectivului spatiu.

Profita acum de solutii complete de consultanta imobiliara si inchirieri/vanzari apartamente, case, spatii sau terenuri, prin oferta Residence Imobiliare Cluj-Napoca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *