Masaj erotic – Ce este si la ce sa te astepti?

Simtul tactil este extrem de important pentru sexualitate. Un masaj erotic este o modalitate de a impleti simtul tactil cu activitatea sexuala. Acesta este folosit de cupluri din intreaga lume ca o modalitate de a imbunatati viata romantica si sexuala. Dincolo de aspectele sexuale, masajul erotic ofera, de asemenea, beneficii pentru sanatate asa ca profita si mergi la un salon atunci cand ai cateva momente libere.

Definitie

Masajul erotic presupune folosirea mainilor si a corpului pentru a stimula simtul tactil al partenerului. Este considerat o modalitate de a relaxa si in acelasi timp de a  excita ambii membri ai unui cuplu, si este de obicei considerat ca un mod sanatos de a imbunatati viata sexuala de cuplu. Beneficiile includ imbunatatirea intimitatii in cuplu si a vietii amoroase.

Istorie

Istoria masajului erotic este extrem de lunga. Acest tip de atingere a fost larg raspandita in culturile din Est, inclusiv China si India, inca de acum 1500 – 2000 de ani. In India, forme specifice de masaj erotic, cum ar fi masajul tantric, au fost dezvoltate pentru a include un aspect spiritual, precum si un aspect fizic. In timp ce masajul in lumea occidentală a fost folosit in mod traditional pentru scopuri medicinale sau de vindecare in loc de senzualitate, cuplurile moderne redescopera utilizarea masajului erotic ca parte a sexualitatii.

Instrumentele utilizate pentru masajul erotic pot produce senzatii diferite in timpul masajului, daca se doreste. Multi oameni folosesc uleiuri speciale sau creme concepute pentru masaj, ne spun angajatele unui salon de profil din Timisoara. Unele dintre acestea contin arome care ajuta la relaxarea sau la stimularea beneficiarul, in timp ce altele sunt uleiurile simple, cum ar fi uleiul de migdale, care ajuta la mentinerea fluiditatii miscarii mainilor maseurului, pe corpul beneficiarului. Unii maseuri folosesc produse cu texturi diferite pentru a creste senzatiile masajului. Acestea pot include pene sau diferite tipuri de materiale, cum ar fi matasea sau catifeaua.

Tehnici

Mai multe tehnici pot fi folosite pentru un masaj erotic. Unele dintre cele mai populare sunt mangaierile, ciupiturile si atingerile de presiune. In general, un masaj erotic va incepe cu doferite variante de mangaieri pentru a calma si relaxa beneficiarul si avanseaza in tehnici mai puternice sau mai dure pe masura ce masajul progreseaza.

Efecte fiziologice

Masajul erotic este sanatos si sexy, iar efectele fizice devin parte a experientei. Masaj erotic stimuleaza fluxul de sange in tot corpul. De asemenea, reduce nivelurile de cortizol, hormonul stresului, din organism si creste oxitocina, un hormon asociat cu sentimentele de afectiune. Masajul regulat poate duce la imbunatatirea functiilor imunitare si a starii de bine in ansamblu.

Masaj erotic Timisoara – Salon Bianco from Salon Bianco on Vimeo.

Ce fel de persoana apeleaza la un masaj erotic?

La suprafata, motivul pentru care cineva merge la un masaj erotic pare evident, dar nu este. Sexul si intimitatea sunt doua lucruri diferite. Masajul erotic se concentrează pe acesta din urma. Adevarat, aceasta poate include sex, daca asta este ceea ce ambii participantii doresc, dar persoana care cauta acest tip de tratament este in primul rand in cautarea de intimitate.

De cele mai multe ori, clientii de sex feminin sunt casatorite sau in relatii pe termen lung care simt ca au ajuns in rutina. Majoritatea clientilor de sex masculin sunt casatoriti si realizeaza ca intimitatea de care au nevoie poate fi gasita doar cu un alt barbat. La sfarsitul zilei, oamenii vor doar sa fie atinsi, in trup si spirit.

Asta ar putea suna un pic ciudat pentru cititor ocazional, dar ia in considerare acest lucru. Traim intr-o epoca a social media; avem 500 de prieteni pe Facebook si asta ne face sa ne simtim incredibil de populari. Dar cat de multi dintre acesti 500 de prieteni de pe Facebook ar sta langa tine cu devotament pentru o ora, doar sa te asculte, sa te mangaie, sa te faca sa te simti special?

Partenerul tau poate? Cel mai bun prieten? Sigur, dar ambii au motive ascunse. Ei doresc sa faca sex. Si in tot acest timp, sunt atenti la telefoanele lor mobile sau vorbesc despre propriile lor probleme. Intimitatea  pe care o doresti o vei gasi la un masaj erotic.