Liga 1 – Ce se mai intampla?

Liga 1

Cu toate ca noi credeam ca liga 1 se va axa si anul acesta pe cateva echipe care vor aeva ca obiectiv castigarea titlului de campioana, s-ar putea sa ne inselam si sa avem cateva surprize, care ar da peste cap si casele de pariuri sportive pe fiecare etapa. Pentru un parior inrait asta ar putea insemna o adevarata provocare, iar biletul zilei pe care el il alege s-ar putea sa nu mai corespunde nici pe aproape cu realitatea. Revenind la scopul acestui articol, o revelatie a acestui campionat este fara dar si poate echipa Pandurii Tg Jiu, care il are ca antrenor pe ambitiosul Petre Grigoras. O echipa tanara  formata si competitiva, Pandurii ocupa un loc 1 meritat dupa cinci etape, la egalitate de puncte cu steaua.

O alta echipa care nu prea a facut mare lucru in sezonul trecut de Liga 1, este echipa Petrolul Ploiesti. ‘Martienii’, asa cum sunt supranumiti, ocupa si ei dupa 5 etape un loc 5, cumuland 8 puncte din doua victorii cu Ceahlaul si Otelul Galati, doua egaluri cu CSMS Iasi si Rapid Bucuresti si o infrangere usturatoare la FC Vaslui.

Dupa un inceput prost, cu o infrangere pe terenul Stelei,Chiajna incepe iar sa confirme forma extraordinara din returul de anul trecut, in care a reusit sa se salveze miraculos de la retrogradare. Putem nota la ea, singura infragere cu steaua, doua egaluri cu Dinamo Bucuresti si Viitorul Constanta si doua victorii cu Fc Severin si Fc Brasov , ultima pe teren propriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *