Jurnal de viata cu WordPress

Zilele trecute ma uitam pe un alt blog pe care il detin si m-a lovit o revelatie funny: cum iti faci un jurnal de viata fara sa iti dai seama. WordPressul m-a ajutat prin ilustrarea pe scurt a articolelor in ordine cronologica (inversa). In cateva secund poti vedea ce te-a pasionat / preocupat anul trecut. Daca nu intelegeti ce spun, cititi in continuare. Have fun 🙂

Mar 09

Probabil toti ce activati in domeniul design-ului web cunoasteti site-ul templatemonster.com Gasim acolo o colectie de template-uri cu adevarat impresionanta.  Impartite pe anumite categorii, web 2.0, phpnuke, phpbb, joomla, swish, html si nu in ultimul rand, FLASH (Potrivite pentru galerii foto, site-uri mai nonconformiste si fara un volum prea mare de informatie si nunumai). Dar ce facem cu preturile? De la 30 40 $ pana la 2000-3000 $ un template bine realizat. Sau..gratis?

Feb 24

Daca intr-un alt articol mai vechi vorbeam despre cum sa sa ne controlam calculatorul de la distanta folosind serviciile logmein.com, astazi o sa abordez aceasta tema dintr-un alt punct de vedere. Avem situatia in care un prieten/cunostinta etc. nu se descurca cu o anumita problema, este incepator si nu intelege indicatiile date de tine pe messenger/la telefon. Ce este de facut? Nimic mai simplu..

Feb 16

Ce aţi spune de un font care să scrie ca Dvs? Pe unii ideea vă îngrozeşte, pe alţii vă încântă… Dacă aveţi un scris interesant îl puteţi transforma într-un font. Gratuit! YourFonts.com.com face automat această treabă.

Feb 12

Articolul acesta contravine intr-o oarecare masura ideilor mele initiale. Nu se incadreaza in domeniul IT, nici foto, dar cred ca la tutoriale si-ar gasi un loc, pe undeva prin spatele clasei. Cum sa va faceti rost in Pitesti de o carte de la Adevarul?

Feb 09

Am instalat windows 7, si pornind de la un oarecare scepticism legat de noua isprava Microsoft, pot spune ca am fost placut surprins. Sistemul asta de operare chiar se misca foarte bine. Prima “problema” intampinata a fost insa, activarea acelor efecte vizuale promise.

Ian 30

Programul foloseste aceeasi tehnologie pe care o foloseste si Bill Gates acasa ( masa “inteligenta” ),doar ca asta este o versiune pentru cei cu LOW BUGET si in plus nu ai nevoie decat de niste obiecte pe care sigur le ai prin casa pentru a realiza totul.

Ian 27

Stiu ca eu m-am lovit de multe ori de situatia in care aveam nevoie de acces la calculatorul de acasa de la servici ori invers, sa-i rezolv o problema a pc-ului prietenei ori de mute ori doar sa lucrez din alta parte cu pc-ul meu. Programele de Remote pc, adica de control al calculatorului de la distanta sunt multe, am incercat cateva de-alungul timpului, insa de curand am descoperit o solutie cat se poate de simpla si eficienta: remote pc in browserul web.

Ian 24

Sper ca m-am facut destul de inteles in titlu. Pe langa latura oarecum distractiva, exista si un alt avantaj ce v-ar putea interesa: veti sti cu siguranta cine si cand va viziteaza profilul, chiar daca vizitatorul are dezactivata aceasta functie, deoarece, cum va vizualizeaza profilul intra automat in grupul nou creeat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *