Cum sa depasesti momentele de stagnare cand esti model videochat

Model videochat

Nu conteaza industria in care lucrezi, mai devreme sau mai tarziu vei ajunge intr-un moment de stagnare, iar acest lucru se va intampla si cand lucrezi ca model videochat. Oricat de normal si obisnuit este acest moment, el poate reprezenta sfarsitul carierei tale daca nu iei masuri pentru a-l depasi rapid si pentru a aduce o noua energie spectacolelor tale.

Ca model videochat, trebuie sa stii ca ai una din putinele cariere pentru care reinventarea poate fi nu numai distractiva, dar si foarte profitabila. Pune-te in locul clientilor tai: barbatii iubesc varietatea, acesta fiind motivul pentru care au intrat in contact cu tine de la bun inceput. Bineinteles ca vei avea cativa  clienti carora le place un anumit tip de personalilate sau aspect general, insa de cele mai multe ori, clientii fideli se vor reintoarce mereu la tine pentru ca te gasesc personal incantatoare, indiferent de spectacolul pe care il pui pe scena.

Model videochat

Schimba locatia

O schimbare a unghiului de filmare, un nou fundal sau poate o schimbare a culorii camerei in care iti faci spectacolele. Ca model videochat nu ai limite in ceea ce poti sa modifici. O idee ar fi sa schimbi camera din care inregistrezi. Te poti muta din dormitor in bucatarie. Nu conteaza ce fel de spectacol vrei sa oferi, acesta va parea a fi mult mai distractiv si obraznic daca are loc in bucatarie. Te poti provoca prin  includerea de noi recuzite in repertoriul tau. In afara de asta, le vei oferi clientilor o noua fantezie cu tine in rol principal. In acest nou cadru poti pune in aplicare fetisuri pe care nu prea le-ai adresat: purterea unui sort, zeita casnica, fantezii pinup, sotia obraznica, etc.

Schimba aspectul

De ce sa nu schimbi culoarea parului si a stilului in care il porti? Daca nu vrei sa iti asumi riscul de a-ti schimba aspectul fizic, poti oricand investi in achizitia de peruci. Tine cont ca o multime de clienti asociaza aspecte diferite cu personalitati diferite, iar acest lucru functioneaza uimitor de bine atunci cand vrei sa adopti o personalitate diferita pentru spectacolele tale. De ce sa nu fii o pisicuta blonda si sexi pentru o zi, o nimfomana roscata sau poate o profesoara inteligenta si bruneta in alta zi. In cazul in care clientii tai sunt incantati de noua ta personalitate, o poti pastra si o poti dezvolta pe masura ce timpul trece. Daca acest lucru nu se intampla, ei bine, cel putin ai experimentat si pentru o zi ai avut ocazia sa te joci. Este foarte important sa experimentezi diverse fatade.

Studio viodeochat

Adopta un nou fetis

Avand in vedere cat de multe fetisuri exista, nu este atat de greu sa gasesti unul pe care sa iti faca placere sa il abordezi. Nimic nu este mai bun pentru a depasi momentul de stagnare decat experimentarea unui nou fetis. Acest lucru poate fi foarte distractiv deoarece fiecare fetis poate fi personalizat pentru clientii tai. Chiar si in cadrul aceluiasi fetis, vei avea o multime de variante diferite pe care le poti arata. Ca model videochat iti stabilesti singura regulile pe care trebuie sa le urmezi, ceea ce inseamna ca spatiul de experimentare nu este limitat.

Daca aceste lucruri nu functioneaza, este timpul sa iti o scurta pauza. Uneori poti deveni atat de stresata si obosita incat nu mai suporti ideea de a face un nou spectacol. Nu este o idea buna sa te fortezi sa faci un spectacol daca nu te simti bine. Stagnarile se intampla atunci cand nu mai gasesti distractie in cariera de model videochat, deci acorda-ti timp sa regasesti placerea in ceea ce faci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *