Cum gatim hot dog acasa

Hot dog acasa

Hot dog-ul este genul de mancare pe care o cumparam la un colt de strada, in graba, in drum spre ceva / cineva, cand nu avem mai mult de 5 minute pentru masa de pranz.  Cu toate astea, nimic nu ne impiedica sa ne bucuram si acasa de aceasta mancare… Dar cum? Atunci cand ii fierbi, hot dog-ii sunt rotofei, dar tind sa fie lipsiti de gust si umezi. Cand ii pregatim la gratar, ei pot sa se carbonizeze prea repede si de multe ori stricam produsul final.

E prea multa gandire implicata in metoda de preparare a unui hot dog? Avand in vedere ca un hot dog este una dintre mesele cele mai ieftine posibil, merita sa gandim, mai ales ca este vorba si despre sanatate, nu doar despre gust. Deci, cum se poate produce un hot dog crocant si gustos? Hot dog acasa

In primul rand, cand se prepara, se adauga putina apa intr-o tigaie, suficienta pentru a acoperi abia jumatate din tigaie. Se incalzeste pana cand incepe sa iasa abur, apoi se adauga hot dog-ul. Pana apa se evapora complet, se poate spune ca a fost fiert la abur, deci gatit sanatos. Sa mai adaugam si faptul ca astfel acest lucru trage si o parte din sare afara. Este posibil sa trebuiasca sa inclinati tigaia ca sa scurgeti ultimele 2-3 linguri de apa.

In continuare, se adauga o lingura de unt pentru fiecare hot dog. Hot dog-ul va incepe sa faca basicute si sa formeze tot felul de culori savuroase. Intre timp, se pregateste painea prajita sau, daca doriti, chifle. Puteti pune pe hot dog mustar si ceapa tocata. Sau, facut in stil Chicago, cunoscut si ca „tras prin gradina”, ​​adica adaugate telina, ceapa, felii de rosii, mustar, ardei, si o muratura. Toate acestea se pot toca si aranja fara prea mult efort atunci cand gatiti un hot dog la domiciliu, pentru o masa rapida si deloc rea la gust. Desi acele lucruri au un gust mai bun atunci cand altcineva le face….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *