Alegerea raportului calitate – pret masa de tenis potrivit

Gasirea unui pret masa de tenis care sa multumeasca atat bugetul cat si nevoile tale este un proces dificil. Exista mai multe branduri din care poti alege si o varietate de tipuri de mese de tenis. Pentru a lua o decizie informata, trebuie sa intelegi ce calitati fac o masa mai buna decat cealalta. Cele cinci criterii principale de care trebuie sa tii cont atunci cand achizitionezi o masa sunt: grosimea suprafetei de joc, rezistenta cadrului, caracteristici de confort, elemente de siguranta si valoare. Stabileste dinainte ce anume cauti pentru a gasi un raport calitate – pret masa de tenis potrivit pentru tine.

pret masa de tenis

Vom incepe cu mesele pentru incepatori. Acestea sunt mese destinate pentru jucatorii de agrement sau cei care practica jocul pentru prima data. Ei nu au nevoie de certificari speciale sau de toate caracteristicile de comoditate ale unei mese high-end.

Pentru mesele de tenis din acest interval de pret, valoarea adusa este criteriul cheie de care trebui sa tii cont atunci cand iei decizia de cumparare. Ofera masa o experienta de joc potrivita pentru pretul pe care il platesti, sau va rezista o perioada oferind mereu aceasi experienta placuta? Mesele mai ieftine nu vor avea un blat gros de 2.5 cm sau cadre din otel foarte gros. Este posibil sa nu se bucure de nici o certificare speciala, insa pot oferi o experienta de joc placuta la un pret masa de tenis accesibil. In cazul in care sunt ingrijite in mod corespunzator, ele vor avea o durata de viata foarte mare. Asigura-te ca masa este stocata intr-un loc racoros si uscat, acesta este cel mai important lucru pe care il poti face pentru a prelungi durata de viata a mesei tale de tenis.

Mese de tenis de interior vs. mese de tenis de interior

In general, mesele de interior tind sa ofere mingii un salt mai puternic decat mesele de exterior, asta datorita materialului din care este facut blatul pentru mesele de exterior. Ele sunt de obicei construite dintr-un material compozit din aluminiu, care este impermeabil si rezistent la deformari sau fisurari datorate modificarilor de umiditate si temperatura. In timp ce acest material este extrem de durabil, acesta ofera de multe ori un salt diferit mingii, mai putin uniform. In ultimii ani, aceste materiale au devenit mai calitative, dar inca nu pot oferi aceasi calitate a jocului precum mesele de interior care au blatul facut dintr-un placaj gros de MDF de calitate ridicata care permite suprafetei de joc sa fie extrem de consistenta.

distractie cu ping pong

Cu toate acestea, mesele in aer liber sunt mai rezistente. Mesele de tenis la preturi si calitate ridicate pot rezista zeci de ani, pot fi depozitate in zone cu temperatura sau umiditate ridicate. si pot oferi o experienta de joc suficient de placuta pentru majoritatea oamenilor. Daca ai de gand sa plasezi masa intr-un subsol sau garaj care are o umiditate ridicata sau schimbari frecvente de temperatura, iti recomand sa alegi o masa de tenis de exterior. Chiar daca ai de gand sa o folosesti in interiorul casei, acesta nu se va deforma, rugini sau fisura, si este o decizie inteligenta daca exista dubii cu privire la spatiul in care va fi depozitata.

Procesul de asamblare

Odata ce masa ti-a fost livrata, trebuie sa treci prin procesul de asamblare. Cu unele mese, acest lucru poate fi la fel de simplu ca si cum ai pune cateva suruburi in locurile indicate si sa termini in 30 de minute. Cu altele, poate fi un proces ce iti va ocupa intreaga zi, cu instructiuni criptice si piese care nu intelegi cum pot fi puse impreuna corect. Uneori, instructiunile oferite gresit pot duce la asamblarea mesei in mod incorect. Este foarte important sa stii cu ce te alegi atunci cand platesti un pret masa de tenis ridicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *