5 Avantaje oferite afacerilor de sistemele de supraveghere video digitale

Sisteme supraveghere video

Candva, sistemele de supraveghere video care functioneaza pe tehnologia analogica au reprezentat un progres in materie de securitate si de monitorizare pentru intreprinderile de pretutindeni. Dar vremurile s-au schimbat si sistemele digitale face tehnologia analogica invechita.

Daca te gandesti sa instalezi un nou sistem, sau ai in vedere modernizarea sistemului vechi, este important sa cunosti avantajele pe care un sistem digital de supraveghere video le poate oferi afacerii tale. De la securitate la productivitate, posibilitatile sunt multe.

1. Reduce pierderea, furtul, si vandalismul

Sa incepem cu avantajele evidente pe care un sistem digital le ofera, in comparatie cu unul analogic. Camera de supraveghere digitala nu numai capteaza si stocheaza mai multe inregistrari decat sistemele analogice, dar calitatea materialului video este mult superioara  de asemenea. Camerele video digitale ofera o claritate inalta, definitie si unghiuri de vizualizare mai largi. Aceasta calitate ofera companiilor posibilitatea de a vedea in mod clar ceea ce are loc – bune si rele – in interiorul si in jurul facilitatilor lor.

Aceste imagini mai clare permit afacerii tale sa urmareasca acuzatiile impotriva persoanelor prinse furand sau vandalizand proprietatea, deoarece iti poate ajuta acum la aplicarea legii cu imagini de calitate care urmeaza sa fie utilizate in urmarirea penala a suspectilor. Ca rezultat, ai un factor de descurajare mai eficient decat un sistem analogic, care pur si simplu capteaza un individ cu trasaturi slab definite.

2. Instalare mai usoara, punere in aplicare mai eficienta

Sistemele de supraveghere video digitale pot fi instalate mai usor decat sistemele analogice, necesita mai putine echipamente si pot ajuta echipa de securitate sa opereze mai eficient. Sistemele  analogice au nevoie de cabluri complexe pentru camere video, cu scopul de a vizualiza mai multe fluxuri video.

Sistemele avansate actuale precum produsele de supraveghere video Zonalert necesita mai putina munca pentru instalat si pentru intretinut. In plus, vei fi capabil sa monitorizezi mai eficient sistemul, deoarece mai multe fluxuri digitale pot fi vizualizate din orice locatie. Echipa ta de securitate va avea, de asemenea, posibilitatea de a stoca mai multe imagini de supraveghere pe hard disk, deoarece fluxurile video digitale pot fi comprimate. Camera supraveghere video

3. Monitorizare de la distanta

Acest lucru ar putea fi avantajul cel mai trecut cu vederea al unui sistem digital. Cu un sistem video digital bine integrat, poti monitoriza activitatea privind sistemul de supraveghere video, de oriunde in lume, atata timp cat ai o conexiune la Internet. Dispozitive mobile, laptop-uri si tablete sunt toate utile in acest scop. Te poti conecta la sistemul de securitate de la oricare dintre aceste dispozitive si poti vizualiza fluxuri live sau poti accesa secventele arhivate.

4. Costuri eficiente si scalabilitatea

In primul rand, supravegherea video digitala este mai rentabila decat omologul sau analogic. Acesta necesita o infrastructura fizica mai redusa pentru a functiona (adica mai putine fire) decat un sistem analogic. Deoarece camerele digitale produc imagini de o calitate superioara, cu unghiuri de vizualizare mai largi, vei avea nevoie de mai putine camere pentru a acoperi acelasi spatiu, de asemenea. Si dupa cum s-a mentionat mai sus, fluxurile digitale pot fi comprimate si stocate folosind mai putin spatiu decat pentru video analogic.

Apoi, exista scalabilitatea. Cu cat zona de acoperire creste, un sistem digital poate creste cu usurinta odata cu compania ta. Camerele video pentru supraveghere digitale pot fi adaugate in functie de necesitati si usor de integrat in retea. Sistemele analogice nu pot fi integrate la fel de usor, si poate fi mai costisitor sa plasezi camere video analogice in locatii de la distanta, din cauza nevoilor sale de cablare.

5. Productivitate imbunatatita

Toate aceste avantaje conduc la acest ultim punct. Angajatii tai sunt mult mai probabil sa ramana concentrati pe sarcina lor, sa ia in mod eficient pauze si sa se simta mai in siguranta la locul de munca, stiind ca exista o supraveghere video digitala avansata, sistemul de securitate monitorizand activitatea la locul de munca zilnic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *