Cauti servicii de inchirieri masini ieftine?

Termenii si conditiile de utilizare a unui serviciu de inchirieri masini ieftine difera de la companie la companie. Autoturismul trebuie returnat in conditia originala si nu trebuie sa parcurga o distanta mai mare decat cea stabilita in contract. Altfel, vor fi aplicate taxe extra. In plus, unele firme de inchirieri masini stabilesc o varsta minima pentru sofer, care in unele cazuri poate fi chiar 25, chiar daca varsta legala pentru obtinerea unui permis este mult mai mica. In orice caz, un permis valid este necesar pentru a putea inchiria un autovehicul.

Serviciile de inchirieri masini sunt in primul rand utile acelor persoane care au o masina indisponibilizata sau care nu este la dispozitie, de exemplu acele persoane care calatoresc in afara orasului sau proprietarii de masini lovite care asteapta reparatii sau compensatie din partea asigurarilor. Datorita numarului mare de marimi de vehicule disponibile, unele agentii de inchirieri auto pot inchiria chiar si camioane sau dube, iar in cazuri mai rare, se inchiriaza chiar si motociclete sau scootere.

Serviciile de inchirieri masini ieftine sunt preferate pentru momentele cand aveti nevoie de o masina pe o perioada mai indelungata , si atunci cand doriti sa calatoriti in afara orasului. In astfel de cazuri, taxa pentru inchirierea unei masini este mai mica decat pretul pe care l-ati plati pentru angajarea unui taxi. Un serviciu de taxi este de preferat atunci cand aveti de facut un drum simplu in oras. O firma de inchirieri masini va taxeaza o suma fixa, indiferent de numarul de km parcursi intr-o ora, de aceea serviciile lor sunt ideale pentru zile lungi presarate cu intalniri de afaceri, pentru vizitarea a diverse obiective turistice, sau poate vizitarea rudelor din oras. Cu alte cuvinte, inchiriatului auto este perfect atunci cand sunt implicate perioade lungi de asteptare.

Inchirieri masini ieftine

Unele firme de rent a car ofera si servicii de preluare / predare a clientilor in / din aeroport, sau in alte zone din oras. Fiecare agentie incearca sa ofere un standard ridicat de calitate al serviciilor, astfel incat acestea sa respecte asteptarile ridicate ale clientilor. Evident, cele mai bune firme din oras vor avea in oferta o gama larga de automobile din care clientii sa poata alege.

Poate va intrebati cum functioneaza agentiile de rent a car. Acestea achizitioneaza, fie cu plata integrala, fie in leasing, o flota de masini pe care o inchiriaza apoi clientilor in schimbul unei taxe. Astfel de flote pot fi structurate in mai multe feluri:

  • Pot fi detinute in proprietate 100% – aceasta este o modalitate mai riscanta de a face afaceri, deoarece operatorul nu stie la ce pret va reusi sa vanda automobilul cand il scoate din serviciu
  • Pot fi achizitionate in leasing
  • Pot fi detinute cu garantia unui program buy-back intre firma de inchirieri masini ieftine si fabricant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *