Posibile capcane cand vine vorba de inchirierea unei masini in Timisoara

Daca v-ati hotarat sa inchiriati o masina in Timisoara sau in alte locatii din lume, trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte, care sa va ajute in obtinerea celor mai bune conditii si tarife de inchiriere. Cel mai important aspect este sa fiti bine informati in legatura cu prevederile unui contract de inchirieri auto, inclusiv anexele, pentru a fi feriti de incidente neplacute care sa va aduca prejudicii. Pentru rezervarea si inchirierea unui autoturism ieftin avem mai multe sugestii si recomandari:

  • inainte de a selecta o masina, hotarati clasa si marca autoturismului de care ai nevoie. Cu cat masina rezervata este mai scumpa, cu atat chiria va fi mai mare. Un autoturism din clasa Mini este mai ieftin de inchiriat, consuma mai putin si necesita o garantie mai mica.
  • cel mai bine ar fi sa preluati masina inchiriata chiar de la sediul firmei de rent a car Timisoara cu care ati decis sa colaborati. Daca preluarea masinii de face din alte locatii (alt oras, hotel, birou) este posibil sa se solicite taxa de transfer intre diverse locatii.
  • in aeroporturi, costurile de inchiriere a unui autoturism sunt mai mari si se poate solicita “taxa de aeroport”, care variaza intre 10 si 40 Euro.
  • cea mai buna metoda de a compara mai multe oferte de inchirieri auto este sa cautati online cat mai multe companii care inchiriaza masini si sa le solicitati oferta cu totul inclus.
  • solicitati informatii despre masina care urmeaza sa o inchiriati: anul de fabricatie, numarul de km parcursi si starea ei de functionare. Firma este obligata sa va ofere o masina din clasa rezervata, iar in cazul in care nu este disponibila, sa vi se ofere un autoturism din clasa superioara la acelasi pret de inchiriere per zi.
  • este important ca oferta finala sa contina pretul final cu totul inclus: TVA, asigurare RCA si Casco, fara limita de km parcursi, sofer secundar gratuit, ro-vigneta, revizii si mentenanta la zi, anvelope de sezon, etc.

In cele din urma, indiferent ce firma de rent-a-car Timisoara alegeti, scopul Dvs este sa aveti parte de o experienta placuta, la un pret accesibil, si fara probleme acuzate de unii clienti, cum ar fi  suprataxe, pierderea garantiei, sau preturi mai mari decat se asteptau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *