Cum sa alegeti compania de SEO Timisoara potrivita pentru nevoile Dvs

Cel mai important lucru care trebuie inteles este acela ca SEO Timisoara este singurul inceput pentru strategia de marketing a companiei dumneavoastra in mediul online. Optimizarea pentru rezultatele organice ale motoarelor de cautare nu este de “marime universala”, ea trebuie croita pentru specificul industiei si pentru nevoile firmei. Este important de inteles ca realizarea optimizarii pentru motoarele de cautare nu garanteaza cresterea vanzarilor. Odata ce vizitatorii ajung pe site-ul dumneavoastra, nu inseamna ca acestia vor cumpara ceva, ci urmeaza alta etapa, cunoscuta sub numele de conversie. Dar despre aceasta, in articolele viitoare.

In continuare gasiti o lista cu intrebari comune despre firmele ce ofera servicii SEO Timisoara:

seo timisoara

Cum va determina firma de SEO ce cuvinte cheie vor fi alese pentru optimizare?

Cercetarea este un element important in succesul SEO. Daca nu au un program de cercetare, cel mai probabil proiectul nu va fi de succes. Trebuie sa intelegeti cum se planifica, si daca e un plan rezonabil.

Optimizarea va cuprinde o analiza a design-ului site-ului, a navigarii, codarii, continutului si a link-urilor externe?

O firma buna de SEO Timisoara va putea sa va ofere recomandari pentru imbunatarirea altor arii ale site-ului dumneavoastra, care afecteaza plasarea in motorul de cautare sau experienta vizitatorului pe site (design grafic). Design-ul site-ului (layout si grafica) nu are importanta in optimizarea motoarelor de cautare, insa codarea, continutul si link-urile sosite si iesite au importanta.

Vor analiza si site-urile competitorilor pentru a determina ce site-uri din industria dumneavoastra au performante bune si de ce?

Daca nu exista o analiza a competitiei, cum vor stii sa va tinteasca competitorii online? Un website ar trebui sa fie parte dintr-o strategie de business globala. Daca firma de SEO Timisoara nu intelege diferenta intre competitorii online si cei offline, probabil nu vor intelege cum sa ii tinteasca.

Firma de SEO va scrie un continut nou sau vor lucra cu cel existent?

Daca firma nu are pe cineva specializat in copywriting, cautati alta firma.

Furnizorul de SEO are strategie de link-uri pentru site-ul dumneavoastra si capacitatea de a-l promova pe site-uri terte cu continut adecvat?

Ar trebui sa fie evident : daca nu au o strategie de link-uri potrivita, atunci nu vor face treaba buna. De asemenea, trebuie sa invete cum sa utilizeze modalitati morale de optimizare pentru ca site-ul Dvs sa nu fie blocat de Google.

promovare web

Cereti firmelor prospective sa va prezinte cum ar optimiza site-ul dumneavoastra

Ce tactici on-page si off-page vor folosi? Realitatea e ca nu pot stii aceste lucruri pana nu realizeaza o analiza adecvata. Daca au un plan detaliat inainte sa discute o strategie cu dumneavoastra si fara sa realizeze o cercetare, atunci cel mai probabil nu vor identifica cuvintele cheie potrivite.  Cel mai potrivit raspuns pentru aceasta intrebare poate veni dupa ce planul este construit, dupa sesiunea de strategie initiala.

Cereri pe care sa le adresati firmei de SEO Timisoara

  • Cereti referinte si apoi verificati-le;
  • Cereti mostre ale rezultatelor de succes in motoarele mari de cautare (Google, Bing, Yahoo);
  • Intrebati firmele de cat timp sunt in aceasta afacere si ce tip de experienta au in marketing online;
  • Intrebati cate pagini vor optimiza in schimbul pretului cerut;
  • Cum va fi monitorizat si mentinut site-ul de-a lungul timpului si ce rapoarte veti primi pentru a masura progresul? Tineti minte, SEO nu e o activitate care se face doar odata!
  • Ce strategii mai au in portofoliu? Ce ofera in domeniul de generare a traficului si optimizarea ratei conversiei?

Iata deci cateva aspecte pe care ar trebui sa le luati in calcul cand planuiti sa alegeti o companie ce ofera servicii SEO Timisoara.