Cort nunta – Un adapost excelent pentru oaspetii tai!

Cort nunta si alte evenimente

Inchirierea corturilor reprezinta cea mai buna solutie de adapost temporar pentru oricare dintre evenimentele tale desfasurate in aer liber, intrucat sunt mai ieftine decat inchirierea unui spatiu pentru un eveniment mare. Printr-un cort nunta inchiriat ai la dispozitie o gama variata de modele si stiluri, astfel incat nu este nicio problema in identificarea celui care indeplineste cel mai bine nevoile petrecerii tale.

Daca este vorba de o nunta, te poti gandi sa inchiriezi un cort minunat decorat, sau daca este vorba de un concert sau de un targ poti inchiria un cort pentru petreceri. Acum poti alege sa inchiriezi un cort nunta de pe www.anaevents.ro construit din materiale durabile, cu pereti ce asigura stabilitatea si aduc un surplus de stil evenimentului tau. Iti recomand sa urmezi urmatoarele sfaturi pentru un eveniment cat mai reusit:

Inainte de a inchiria orice fel de cort, ar trebui sa clarifici cateva aspecte. Acestea includ:

  1. Dimensiunile locatiei evenimentului

Dimensiunea este cel mai important lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare inainte de a inchiria cortul. Daca spatiul de care beneficiezi este limitat, va trebui sa mergi la companie cu masuratori precise. In timp ce faci masuratorile, tine cont de faptul ca, la evenimentele in aer liber, corturile mari necesita spatiu pe toate partile, pentru stalpi, etc.

Inchirieri corturi pentru nunti

  1. Lista exacta cu invitati

O lista corect intocmita se poate dovedi de mare ajutor pentru a stabili dimensiunile cortului. Daca este o receptie intima pentru o nunta, alege un cort mic si putin costisitor. Daca vei gazdui o petrecere mare, atunci cere sfatul companiei pentru inchirierea unui cort corespunzator.

  1. Stilul evenimentului

Stilul evenimentului poate juca un rol important in determinarea cortului potrivit. Decide daca este vorba de o cina cu mese de banchet, o cina cu mese rotunde sau o petrecere cu cocktailuri, cu niste mse si scaune.

O cina necesita un spatiu mai mare decat o simpla petrecere. Daca vrei sa incluzi si un ring de dans, vei avea nevoie de spatiu suplimentar, pentru ca oaspetii sa se simta comfortabil. Asadar, va trebui sa cunosti cat mai exact aceste aspecte.

  1. Perioada din zi si perioada din an

Decide la ce ora din zi vei gazdui evenimentul. Pentru o petrecere de dupa-amiaza, pe timpul verii, cu un decor simplu pentru cocktail, inchiriaza doar un cort mai mic, fara iluminare suplimentara si fara pereti. Daca petrecerea are loc iarna si seara, va trebui sa alegi un cort cu iluminare suplimentara, pereti si sisteme de ventilatie, pe baza conditiilor meteorologice.

Atunci cand iei in considerarea varianta de a inchiria un cort, adauga sisteme de incalzire sau racire pentru a asigura comfortul invitatilor in interior.

Intrebari pe care trebuie sa le adresezi atunci cand inchiriezi un cort:

  • Intreaba daca materialele din care este confectionat cortul sunt sau nu ignifugate. Inchiriaza corturi din PVC sau din PE.
  • Observa cu atentie toate tipurile de corturi pe care le pune la dispozitie compania de inchirieri.
  • Asigura-te de conditia buna a cortului si de faptul ca nu exista gauri in material.
  • Asigura-te de compatibilitatea intre cortul ales si locatia evenimentului.
  • Intreaba daca departamentul de pompieri inspecteaza corturile.

O companie ce ofera spre inchiriere corturi nunta iti va asigura un eveniment de succes, chiar si in cele mai neprielnice conditii meteo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *